Jaunumi2021.gada 31.decembrī LVRTC valdi atstās valdes loceklis Mariss Mežgals

2021.gada 31.decembrī LVRTC valdi atstās valdes loceklis Mariss Mežgals

Novembra vidū LVRTC padome savstarpēji vienojās ar valdes locekli Marisu Mežgalu par viņa kā valdes locekļa amata pienākumu pildīšanas pārtraukšanu šī gada nogalē. M.Mežgals LVRTC strādā jau astoņus gadus. Sākotnēji M.Mežgals bija LVRTC Finanšu un administratīvā departamenta direktors, bet kopš 2014.gada kļuva arī par SIA LMT padomes locekli. Pēc sešu gadu darba LVRTC veiksmīgi startēja valdes locekļa amata konkursā, no 2019.gada aprīļa ieņemot arī pastāvīgā valdes locekļa amatu.

Lēmumu par valdes locekļa amata atstāšanu M.Mežgals pieņēmis, izvērtējot  līdzšinējo sadarbību LVRTC valdē un savu redzējumu par uzņēmuma pārvaldības modeli. M.Mežgals joprojām turpinās būt padomes loceklis SIA LMT, pārvaldot LVRTC piederošās 23% kapitāldaļas. “Pateicos LVRTC padomei un akcionāram, Satiksmes ministrijai, par līdz šim izrādīto uzticību. Pateicos arī ministrijas un LVRTC kolēģiem par šo astoņu gadu laikā telekomunikāciju nozarē kopīgi paveiktiem darbiem!” uzsver M.Mežgals.

Līdz ar paredzēto M.Mežgala aiziešanu decembra mēneša ietvaros tiks noteikts arī valdes locekļa pienākumu izpildītājs, kas amata pienākumus veiks līdz brīdim, kad noslēgsies atlases konkurss uz valdes locekļu amata vietām.